/resources/image/template/step.png Facebook Page Management

Facebook Page Management

Συνεχής ενημέρωση πελατών

http://www.informatique.gr/simple-cms/cms_sites/resources/informatique/home_banner/0000_vikos.jpg

Λεπτομέρειες
Bikos and EJEKT Festival
Οn line από 7 Ιουνίου 2012
Πελάτης Lemon
Facebook App

Υλοποίηση Facebook Εφαρμογής για το Διαγωνισμό της εταιρείας Βίκος, με σκοπό να μοιράσει σε 50 τυχερούς 50 εισητήρια για το καλύτερο Festival καλοκαιριού..

 


Η διαχείριση μιας επαγγελματικής σελίδας στο facebook ή κάποιου άλλου social network απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Οποιαδήποτε ανακοίνωση ή σχόλιο που γίνεται είναι προέκταση εταιρικού μηνύματός, αντιπροσωπεύει δηλαδή την ίδια την επιχείρηση σε όλα τα επίπεδα.


Για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής σελίδας
facebook, απαιτείται σωστή γραφιστική παρουσίαση περιεχομένου και ελκυστικών φωτογραφιών, αναδεικνύοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται. Δηλαδή το περιεχόμενο ή οι φωτογραφίες να προτρέπουν τον επισκέπτη να γίνει fan ή να κάνει like! Σε περίπτωση που υπάρχει και κανονική ιστοσελίδα, τα περιεχόμενα και των 2 (ιστοσελίδα και σελίδα facebook) θα πρέπει να συμβαδίζουν.

H διαχείριση μιας σελίδας facebook ακολουθεί ένα πλάνο δημοσίευσης περιεχομένου το οποίο θα πρέπει να τηρείται αυστηρά.
Περιλαμβάνει:

-          τις σωστές χρονικά αναρτήσεις (post), οι οποίες εκτός από τις εταιρικές ανακοινώσεις,  νέα προϊόντα και υπηρεσίες θα πρέπει να αποτελούνται και από το λεγόμενο χρήσιμο περιεχόμενο, επιζητώντας πολλές φορές την αλληλεπίδραση (κοινοποίηση περιεχομένου) ή ακόμα και το διάλογο με τους χρήστες.

-          τις αρνητικές κριτικές, οι οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται προς όφελος της επιχείρησης, δείχνοντας άμεσο ενδιαφέρον και επιλύοντας προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

-          τη δημοσίευση άρθρων σε σχετικά forum ή blog και την ανάλογη κοινοποίησή τους για την προσέλκυση νέων.

-          τη δημιουργία διαγωνισμών ή παιχνιδιών


παράδειγμα
facebook διαγωνισμός vs. facebook διαφήμιση

facebook διαφήμιση
Με μέσο όρο 0,18€ για έναν fan, ένα budget διαφήμισης 500€ αποφέρει, στην ιδανικότερη των περιπτώσεων, 2,500 fans ή likes.
facebook διαγωνισμός
Δημιουργώντας ένα παιχνίδι ή έναν διαγωνισμό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διαδοθεί άμεσα από τον τοίχο του ενός φίλου στον άλλο. Ας υποθέσουμε ότι συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό και μπαίνετε στην κλήρωση για ένα iPad.  Η εφαρμογή, σας παροτρύνει να καλέσετε όλους τους φίλους σας και σαν αντάλλαγμα αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε το iPad. Αυτομάτως ένας παίκτης μεταφέρει το μήνυμά σας σε όλους τους φίλους του και αυτό ο διαγωνισμός γίνεται γνωστός μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Αν ένας παίκτης καλέσει 300 φίλους του για να παίξουν, σας έχει κάνει διαφήμιση αυτόματα, αντίστοιχη των 50,00 € χωρίς να έχετε δαπανήσει ευρώ.  Αν οι 300 φίλοι καλέσουν από 300 φίλους ο καθένας…  αυτό ισοδυναμεί με διαφήμιση περίπου 17,000€.


Πακέτα Διαχείρισης Σελίδων facebook


Facebook Απλό Πακέτο Διαχείρισης – 100,00 / 4 εβδομάδες

Περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

-      Ανανέωση της εταιρικής σελίδας facebook 1 φορά την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.


Facebook Βασικό Πακέτο Διαχείρισης – 200,00 / 4 εβδομάδες

Περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

-      Ανανέωση της εταιρικής σελίδας facebook 3 φορές την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.

-      Προσθήκη special φωτογραφίας ή συνδέσμου ή video (youtube) μία φορά την εβδομάδα.


Για μεγαλύτερες ανάγκες διαχείρισης σελίδας facebook, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Δημιουργία Διαγωνισμού Facebook
Κάθε διαγωνισμός απαιτεί διαφορετική στρατηγική για κάθε εταιρεία. Για τη δημιουργία ενός διαγωνισμού απαιτείται η δημιουργία ειδικής εφαρμογής για το facebook. Για τον υπολογισμό κόστους της εφαρμογής, πραγματοποιείται μελέτη και από το χρόνο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή της, υπολογίζεται και το κόστος της. Συνεπώς κάθε εφαρμογή εξαρτάται από το τι είδους εφαρμογή.

Παράδειγμα Δημιουργίας Διαγωνισμού Facebook
Κάντε like στη σελίδα μας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα δώρο!!! Με το που κάνει ο χρήστης like, ζητούνται τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email. Με αυτά τα στοιχεία μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός. Τα στοιχεία αυτά, φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αργότερα για την αποστολή ενημερωτικών email.
Το κόστος της εφαρμογής αυτής ανέρχεται σε 300,00


http://www.informatique.gr/simple-cms/cms_sites/resources/informatique/webpages/optikonxpress-profile.jpg

Λεπτομέρειες
OptikonXpress
Οn line από 1 Ιουλίου 2012
Πελάτης Οπτικά καταστήματα Optikon Xpress
Διαγωνισμός Facebook

Δημιουργία διαγωνισμού για τα καταστήματα οπτικών OptikonXpress τα οποία κληρώναν σε 2 κληρώσεις (ανά 15 ημέρες) 1 Γυαλί Ηλίου Carrera 6000! Για το διαγωνισμό, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω ενέργειες: Σχεδιασμός Banner, Δημιουργία Στατικής Σελίδας (Facebook App), Όροι χρήσης διαγωνιμού, Όροι Κλήρωσης, Κλήρωση, Παροχή Συμβολαιογράφου, Ενημέρωση νικητών.

 Site Search
Login
Έργα σε Ανάπτυξη | Projects under Development
Peditech.gr
Πελματογράφοι
Δημιουργία Web Εφαρμογής για τη δημιουργία και το σχεδιασμό του δικού σου flip flop ή σανδαλιού βάσει διαφόρων των χρωματισμών
url: http://www.peditech.gr/select-custom.html
fnp.gr
Επαγγελματική Δικτύωση
Νέος σχεδιασμός για την εφαρμογή του fnp.gr ένα χρόνο μετά την υλοποίηση της..
url: fnp.gr
Giga-International
Giga-International
Αγορά VServer L με 6GB Ram με root access, SSH, Linux CentOs 5.x, 300 GB HD 100 Mbit/s port UNLIMITED Traffic...